©Timo Ahjos
päivitetty 11.08.2007
editoitu 19.05.2020

Elämää vuodesta 1948 alkaen

TÄMÄN KANSION IDEA JA PERIAATTEET

 

Idea:

1) Arkistoida tänne muistiinpanoja ja muistoja - kuten valokuvia - menneiltä vuosilta, pääasiassa nykyisen inkarnaationi elinajalta (1948- ).

2) Analysoida asioita ja ilmiöitä em. aineiston pohjalta.

Periaatteet:

Työ etenee ilman aikataulua sitä mukaa kuin minulla on tilaisuus sitä tehdä. Aineiston tallentaminen ei tapahdu ennalta määrätyssä aika- tai asiajärjestyksessä. Tiedostoluettelon päiväyksistä näkee, milloin kutakin tiedostoa on viimeksi täydennetty. Palvelimen kello käy Kalifornian aikaa, joka on 10 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Isäni ehti järjestää oman valokuva-albuminsa 42-vuotiaana otettuihin kuviin saakka. Tavoitteeni on päästä vähintään samaan. Aloitin tämän aineiston tallentamisen 2 vuotta ennen isäni kuolinikää.

En tahallani vääristele asioita, mutta en välttämättä kerro koko totuutta, jos se loukkaisi jonkun muun henkilön kunniaa tai oikeuksia. Tietenkään en julkaise täällä luottamuksellisia tietoja enkä aineistoa, jonka julkaiseminen olisi vastoin voimassa olevaa tekijänoikeussäännöstöä.

Mahdolliset huomautukset ja oikaisupyynnöt pyydetään lähettämään osoitteella webmaster@ahjos.net

Lisäys 22.8.2007: Saavutin toissapäivänä sen iän, jossa isäni kuoli. Tällä hetkellä elän muistelmissani vasta vuotta 1924, joka oli 24 vuotta ennen syntymääni. Täytynee ottaa loppukiri, jotta pääsisin oman elämäni alkuun ennen kuin se loppuu! :)

© Copyright: Timo Ahjos 2005-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.